Over Ons

Wie is Koelestudenten?

Koelestudenten is een initiatief van Jongeren Milieu Actief (JMA) samen met StudentenvoorMorgen 

JMA is de jongerenorganisatie van Milieudefensie. JMA wordt gerund door en voor jongeren en heeft haar eigen bestuur, beleid en plannen. JMA ontwikkelt zelf of in samenwerking met partners verschillende campagnes, projecten en acties op het gebied van milieu en duurzaamheid. Dat doet JMA altijd op een positieve, originele en een tikkie rebelse manier. JMA is het platform waar jongeren dat op eigenwijze wijze kunnen doen. Daarmee kan JMA uiteindelijk de besluitvorming over milieu en duurzaamheid ten behoeve van jongeren be├»nvloeden. Wij maken jongeren graag bewust van het feit dat zij zelf de wereld van vandaag kunnen be├»nvloeden. JMA kiest voor een duurzame rechtvaardige wereld. De toekomst is nu.

Morgen is zowel een netwerk van lokale studentenorganisaties als een landelijke vrijwilligersorganisatie. Met studenten uit heel Nederland werken we aan het informeren van andere studenten rondom duurzaamheid en het organiseren van projecten op dit gebied. Ook zetten we ons in voor het verduurzamen van hogescholen en universiteiten, met een belangrijke rol voor studenten in dit proces. Duurzaamheid gaat over het hier en nu, met het oog op daar en morgen.

Wil je meer weten over de landelijke studentenorganisatie voor een duurzame toekomst: Studentenvanmorgen, check hier hun website.